Candidata a l’Ajuntament de Barcelona per ERC-NOVA. Filòloga catalana i, ara, docent a la reserva.

El 2013 vaig marxar de Catalunya. Llicenciada en filologia catalana i mestra de professió, tenia tres feines però no arribava ni a mileurista. És així com vaig fer les maletes i vaig marxar a treballar a l’estranger.

Aquesta no és la meva història personal, és la història de tota una generació que va veure frustrats els seus horitzons d’il·lusió i de futur. Com jo, moltes.

Vaig marxar, però vaig mantenir el somni de poder construir un país que valgués la pena ser viscut. Per això, anys després, vaig fer el pas a la política institucional; perquè pensava que era l’hora de la gent comuna.

De la mateixa manera que ho vaig fer com a regidora del meu ajuntament, estic convençuda que cal treballar per una Barcelona que vegi renovada la seva agenda de polítiques publiques per adaptar-se a una societat que ha canviat molt els darrers anys.

Hem de construir un país nou des d’un sobiranisme progressista, que superi les tesis conservadores que han governat el nostre país durant dècades. Hem de modernitzar les institucions i desenvolupar una nova política, a l’altura del canvi d’època que vivim i reflex de les transformacions que ha viscut el nostre país.

No et perdis res 👉🏼